FAQ

PITAKONAN PALING SERING

How long is the shipping and processing for my order?

The processing time for orders is typically 3-5 business days. Depending on your location, shipping time is 1-5 business days.

For freight orders, the processing time is typically 5-7 business days. Depending on your location, shipping time is 5-12 business days. Please keep in mind that during holidays, this time may vary.

We thank you for your patience.

How do I change or cancel my order?

Please contact our customer support team at info@beautme.com for more information.

How can I be assisted if I purchase through a third party?

If you have purchased through a third party and are having issues with your product, please contact the customer support from the store you purchased from.

Kowe ngedol bolam panggantos dhewe? Yèn mangkono bisa paste link ing

Nyuwun pangapunten, kita ora bolam sell panggantos kanggo rias iki mirror.but kita kudu tawaran 2pcs bolam panggantos ekstra ing.

Apa dawa lan jembaré ing kaki lan inci?

Size Vanity Mirror Product punika: 23,62 "(L) * 7.08" (W) * 20.87 "(H) .Best regards

Kowe nggawe tembok gedhe dipasang mirror pletik?

Sorry, iki tembok paling gedhe kita dipasang mirror.But kita duwe tabletop luwih gedhe mirror.do sampeyan kasengsem ing?

Lampu iki replaceable? lan suwene ora saben pungkasan cahya? iku dipimpin?

Yes.the lampu bisa dadi replaceable.it bisa nggunakake 2-3years, lan produk kita duwe babar pisan taun 1, masalah nalika using.please aran gratis supaya kita know.will nyoba kita paling apik kanggo ngatasi iku.

ana mung rong pilihan cahya? ora pilihan kanggo cahya putih anget? mung salah siji putih utawa kuning?

Iki putih mirror Vanity luwes lighting.dayliht (6500k); cahya anget kuning (3200k).

Sampeyan bisa masangake menyang tembok?

Yes.It bisa dipasang ing tembok. kita kudu tawaran ngawut-awut.

Pengin informasi liyane diskon?