Hollywood LED Vanity Mirror Lights Kit Beauty Lighting Fixture Strip

Hollywood LED Vanity Mirror Lampu Kit Beauty Lighting peralatan Strip

❤ kit cahya ing lengkap dawa, bisa diatur dawa kanggo kabutuhan bebas kanggo tetep dandanan Vanity disetel ayu lan apik. Ing bolam ekstra bisa ulah Cut off.Multiple cahya Vanity bisa Applied kanggo nggawe-up, Isi cahya, hiasan lan njupuk lan ing. Mirror ora klebu.

❤USB Powered - sampeyan ora kudu padha sumelang bab ora gadhah plug toko, lan pangisi daya hotspot lan IPAD uga bisa nyedhiyani cukup daya kanggo iku. Mesti wae, sampeyan uga bisa nggunakake plug karo antarmuka USB kanggo sumber daya directl


Detail produk

Keterangan:

Tags Product


  • Previous:
  • Next:

  • Warna suhu: 3200K-7000K Lamp wattage: 18W voltase Pakaryan: DC5V Padhang: 1800lm Lamp Qty: 10pcs Length: 15.22ft / 4.64m Center let: 10.6inch / 27cm (max) Lamp Ukuran: 1.97inch / 5cm Material: PC + LED

    Paket klebu:

    10 X Bulbs 1 X 5V kabel USB 1 X Tutul Dimmer 1 X Instruction Instalasi



  • kategori produk