Hollywood Vanity Makeup Mirror Tabletop or Wall Mounted

Hollywood Vanity Makeup Mirror Tabletop utawa Wall dipasang

5.0 out of 5 stars( 58 Reviews )

★ Kinds of Setting Up, Wall Mounted / Tabletop Vanity Mirror. The Makeup Mirror Is Versatile Since It Can Be Placed on A Makeup Desk or Hung on The Wall, The Legs Are Easy to Attach with The Screwdriver That Was Included.

★ Large Long Lasting Countertop / Wall Mirror. Overall Frame, Strong, Solid Feel with Metal Frame And Wooden Base, Gorgeous And Superior Reflective Mirror Built to Last with Top Quality Material,No Need to Exchange The Bulbs.

★ With Warm Light ( 4000K Color Temperature) / Daylight (6000K Color Temperature) Settings And Adjustable Brightness. Vanity Mirror Is Replaceable Design, Provide Enough Brightness to Makeup in Dark. It Is Soft and Not Dazzling.Makeup.


  • Model Panggil: L606H
  • Werna dhuwur: salaka, putih
  • Detail produk

    Keterangan:

    Tags Product

    Penting Vanity MIRROR FOR selebriti lan dandanan seni

    L606H

    Yen sampeyan pengin duwe dandanan kepileh profesional, saliyane skills dandanan, banjur mirror dandanan profesional iki penting kanggo sampeyan, amarga bintang lan artis dandanan profesional nggunakake.

    APLIKASI

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci product2 ing

    Earrings Wearing

    Change Clothes

    Beauty Makeup

    aksi Design

    wall mirror

    Wall dipasang utawa Tabletop Vanity Mirror

    Njabut basa abnehmbar lan siap kanggo nyumerepi yen perlu.

    Utawa supaya pangilon nyambung karo basa kayu kanggo ngadeg ing mejo.

    magnifying mirror

    10X mirror magnification

    karo 1 pcs abnehmbar 10X magnification mirror titik kosmetik.

    Priksa dandanan liyane olahan.

    Gift mirror

    Lan Gift unik kanggo Women lan Girls

    Hadiah unik kanggo wong sing wong paling penting. Dadi manawa padha bakal menehi liyane pujian.

    Informasi PRODUCT

    The Hollywood Gaya Makeup Mirror Is Salon Grade Piece, iku Penting Makeup Professional Aids star Lan Makeup Artist.

    Frame Ing Ati Digawe saka High-Quality Aluminium campuran pigura Lan Base Kayu, Iku Katon More High-Grade Lan Ayu. Menehi A Star aran Sajrone Tumindake Beauty Panjenengan.

    Napa Butuh Vanity Mirror karo lampu Nalika Makeup?

    Yen Pengin Duwe A Professional Kepileh Makeup, Ing Kajaba Priksa-Up Techniques, Vanity Mirror karo lampu Apa Penting.

    The Makeup Mirror karo Nggambarake cahya ing Face of Light Cukup, Will Not Formulir A Shadow, On Makeup kanggo mesthekake Seragam Warna. Iku Bakal Allow Panjenengan Ngrampungake Beauty Tumindake Panjenengan Sampurna.

    PRODUCTS REAL dijupuk

    L606 (3)
    L606 (1)
    L606 (3)

  • Previous:
  • Next:

  • Material Product: Aluminium logam campuran + Kaca + ABS + Metal + fiberboard + Mdf

    Base Material: Kayu Base

    Frame Material: Aviation - Grade Aluminium

    Cahya Padhang: Luwes, Long Penet kanggo Nyetel Padhang, Anget cahya & Awan

    Power: Plug-In Adaptor Powered: dc12V / 1A

    Lamp Warna: Anget Kuning Light & Day cahya, 14pcs Dimmable Lamp

    On / Off: Tutul Sensor Ngalih, Long Kanggo Nyetel Padhang Ing

    1.with 1 pcs abnehmbar 10X magnification mirror titik kosmetik

    2.with rong jinis saka daya cara, sisih lan port charger bali

    3.Product Ukuran: 620 * 100 * 512mm (24.41 "X3.94" X20.16 ")

    4.Frame Ukuran: 600 * 500 * 25mm (23.62 "X19.69" X0.98 ")

    5.Glass Ukuran: 589 * 3 * 489mm (23.19 "X 0.12" X 19,25 ")

    6.with 14pcs Dimmable Lamp

    Packaging Details: Epe Whitening + Box Paket

    1 * Plug-in Adapter, 12V, 1A

    1 * Set Instal Piranti

    1 * Nggawe-Up Vanity Mirror karo lampu

    1 * 10X magnification Double-Ngadhepi Mirror (1 Side Is 10X, Liyane Side Is 1x)

    1 * Guide panganggo kanggo Hollywood Mirror karo lampu

  • reviews

    星星  ( 58 Reviews )  4.8 / 5

     

     

     

     

    PanganggoCrystal Garcia

    5.0 out of 5 starsGood

    February 5, 2020

    Tuku Verified

     

    Price is great and big cute for vanity the lights are bright but I could use a but brighter but for the value amazing this is the second one I got since I had to exchange the first one the charger went out but second one works good