Hollywood Vanity Mirror with Led Bulbs, Tabletop or Wall Mounted Adjustable Brightness

Hollywood Vanity Mirror karo Led Bulbs, Tabletop utawa Wall dipasang Padhang Luwes

星星    ( 69 Reviews )                                                                                               
$199.99 $159.99

★ Vanity Mirror karo lampu: 15pcs dimmable bolam Led, 2pcs panggantos ekstra mimpin bolam, karo alam lan cahya padhang, Awan putih luwes utawa anget cahya kuning

★ Tabletop utawa Wall dipasang: desain atraktif, ndhuwur meja utawa tembok Gunung nginstal way.you bisa milih siji sing kaya luwih.

★ Luwes padhange lighting.Smart kontrol tutul cahya, dayliht putih (6500k) / cahya anget kuning (3200k) padhange .Adjustable lan dandanan Vanity sampurna.

★ Kayu Base karo Aluminium alloy pigura, hadiah sampurna klasik lan professinal mawi lampu dandanan mirror.a kanggo girl lan ibu.


  • Model Panggil: L605V
  • Werna dhuwur: salaka, putih
  • Detail produk

    Keterangan:

    Tags Product

    22

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci prodhuk

    Pigura digawe saka aluminium kualitas lan proses semprotan kaku lan kepileh nolak wae ngambah jahitan ing pigura, kanggo nggawe pigura sampurna lan katon luwih dhuwur-bahan lan ayu.

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci prodhuk

    APLIKASI

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci product2 ing

    Tabletop / WALL dipasang MIRROR

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci product3 ing

    rofessional Vanity Mirror karo lampu milih nutup cahya kanggo lampu saka dina, kanggo luwih nangkep sarjana saka iyub-iyub. Digawe saka pigura aluminium kualitas dhuwur, kuwat, ngalangi lan varnished pigura Manganese metal lan basa ngidini kanggo tetep kuat ing meja. Glossy pigura rapi pamotongan ndadekake pangilon liyane dhuwur-bahan lan ayu.

    15pcs dimmable bolam mimpin, sampurna supaya usded kanggo Kosmetik, resik-shaven, Klamben lan garing Panjenengan Hair.Yellow anget lampu lan Awan bisa diatur sing needed, Tansah kaendahan tansah.

    Dandanan pangilon karo lampu

    Perfect mawi lampu Vanity Mirror for Sampeyan

    Wanita Lan Girls, Duwe Kaya A Vanity Mirror Apa Sing Dream

    Professional Vanity Mirror karo lampu milih nutup cahya kanggo lampu saka dina, kanggo luwih nangkep sarjana saka iyub-iyub. Digawe saka pigura aluminium kualitas dhuwur, kuwat, ngalangi lan varnished pigura Manganese metal lan basa ngidini kanggo tetep kuat ing meja. Glossy pigura rapi pamotongan ndadekake pangilon liyane dhuwur-bahan lan ayu.

    Tabletop / Wall dipasang Mirror karo lampu:

    15pcs dimmable bolam mimpin, sampurna supaya usded kanggo Kosmetik, resik-shaven, Klamben lan garing Panjenengan Hair.Yellow anget lampu lan Awan bisa diatur sing needed, Tansah kaendahan tansah.

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci product4 ing

    LED lampu

    Simpen listrik, fashion lan lingkungan Proteksi.

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci product5 ing

    Aluminium Frame / Kayu Base

    Aluminium pigura lan basa kayu, kakehan proses mecah, nggawe pangilon luwih awet lan ayu

    BEAUTME- attentively Kasebut kanthi teliti, supaya rinci product6 ing

    SMART TOUCH CONTROL

    1. Tutul entheng kanggo nguripake / mateni lampu lampu / dina anget.

    2. Terus dawa tutul kanggo nyetel padhange lampu.

    PRODUCTS REAL dijupuk

    L605 (7)
    L605 (6)
    L605 (5)

  • Previous:
  • Next:

  • LED werna: cahya kuning anget (3200k) & cahya dina putih (6500k);

    Frame Material: Aviation - aluminium bahan, basa kayu

    Power: DC5V / 2A Plug-in (110-240V)

    Size:

    ukuran kaca: 389mm (L) * 489mm (H) / (15.31 "* 19,25");

    Product Ukuran: 420mm (L) * 100mm (W) * 512mm (H) (16.5 "* 3,94" * 20,156 ");

  • reviews

    星星        ( 69 Reviews )  4.8  5

     Panganggo   Juan

     

    星星   damel seneng bojo

    Agustus 15, 2019

    Tuku Verified

     

    Aku dituku mirror iki kanggo bojoku. aku iki saya sambatan bab mengkono dandanan ing jedhing kita matur cahya ana alus banget. dheweke wis ing beting ndhuwur perlu kita supaya dheweke ora bisa mindhahaké dandanan nyiyapake lan seneng banget. kene sawetara foto saka persiyapan nanging ora marang bojoku aku wong-wong mau. dheweke bakal cantik upset area dheweke ora Instagram siap. Aku uga kaya kanggo nambah, aku ora ngomong iku Nanging dheweke wis ora ana masalah obah menyang kamar urip apa dandanan lan watch TV nalika aku njupuk munggah jedhing-loropaken travel.

     

     

    Panganggo   Elizabeth

     

    星星   I seriously Love this mirror

    August 19, 2019

    Tuku Verified

     

    I recently redid my makeup setup and wanted a mirror like you see all the beauty gurus use, but I sadly am not rolling in cash to buy a $700 makeup mirror. I had low expectations for this mirror I must admit. I never buy products on Amazon unless they have many reputable reviews. This mirror was just too good of a deal, so I gave it a shot. It was packaged well, nothing broken, and easy to set up. I LOVE this mirror y’all. Sure its not as big as I’d like, but it gets the job done for me. It is very bright and I love that you can adjust the shade and brightness. The two extra bulbs are also a perk. If you enjoy makeup and want to pretend you are a beauty guru on a budget- this mirror would be great for you.

     

     

    Panganggo   Natalie H

     

     

    星星   Great Mirror

    August 19, 2019

    Tuku Verified

     

    My mirror arrived yesterday and when I opened it I was surprised at how well it was packaged. They thought of everything when it came to directions. At first, when reading the directions I noticed I was going to need a screw driver, however, after opening all of the packaging I noticed that one was provided! Very easy to put together and works great. I used it this morning and it was so much nicer than having a smaller makeup mirror.

    Edit – the mirror is bright enough for me, I use the dim function on the warm setting often, especially in the mornings while getting ready for work.

     

     

    Panganggo   Jenn

     

     

    星星   superb

    August 9, 2019

    Tuku Verified

     

    it is very easy to install ( i just have to connect the stand). two diff lights, white and yellow. the size isnt too big or too small. Perfect for me!!