FAQ

Patarosan remen ditanya

How long is the shipping and processing for my order?

The processing time for orders is typically 3-5 business days. Depending on your location, shipping time is 1-5 business days.

For freight orders, the processing time is typically 5-7 business days. Depending on your location, shipping time is 5-12 business days. Please keep in mind that during holidays, this time may vary.

We thank you for your patience.

How do I change or cancel my order?

Please contact our customer support team at info@beautme.com for more information.

How can I be assisted if I purchase through a third party?

If you have purchased through a third party and are having issues with your product, please contact the customer support from the store you purchased from.

Anjeun ngajual bulbs ngagantian misah? Lamun kitu anjeun tiasa nempelkeun link

I am sorry, urang moal bulbs ngajual ngagantian pikeun kasombongan ieu mirror.but kami boga tawaran 2pcs bulbs ngagantian tambahan di dinya.

What is the panjang sarta rubak dina suku jeung inci?

Ukuran kasombongan Eunteung Produk nyaeta: 23,62 "(L) * 7.08" (W) * 20.87 "(H) .Best Wasalam

Anjeun ngadamel témbok gedé dipasang eunteung lighted?

Hampura, ieu téh di témbok pangbadagna kami dipasang mirror.But kami boga tabletop gedé mirror.do Anjeun kabetot dina eta?

Aya lampu ieu replaceable? jeung sabaraha lila teu unggal panungtungan lampu? éta dipingpin lampu?

Yes.the lampu bisa jadi replaceable.it bisa jadi pamakéan 2-3years, sarta produk urang boga jaminan sataun 1, sagala masalah mun anjeun using.please ngarasa Luncat ka cikan know.will coba pangalusna kami pikeun ngajawab eta.

aya ukur dua pilihan lampu? euweuh pilihan pikeun lampu bodas haneut? ngan boh bodas atawa konéng?

Ieu bodas eunteung kasombongan nyaeta adjustable lighting.dayliht (6500k); lampu haneut konéng (3200k).

Anjeun bisa Gunung ka témbok?

Yes.It bisa dipasang dina témbok. urang kudu tawaran screws.

Hoyong informasi langkung diskon?