Hollywood LED Vanity Mirror Lights Kit Beauty Lighting Fixture Strip

Hollywood LED kasombongan Eunteung Lampu Kit Beauty cahaya fixture Jalur

❤ kit lampu panjangna pinuh, bisa disaluyukeun panjang pikeun kaperluan anjeun kalawan bébas tetep makeup kasombongan Anjeun ngeset geulis tur rapih. The bulbs tambahan tiasa kagunaan cut off.Multiple lampu kasombongan bisa dilarapkeun nyieun-up, eusian lampu, hiasan jeung shooting jeung saterusna. Eunteung teu kaasup.

❤USB Powered - anjeun teu kudu salempang ngeunaan teu ngabogaan colokan a caket dieu, sarta carjer dibabawa tur iPad ogé bisa nyadiakeun kakuatan cukup keur eta. Tangtu, Anjeun ogé bisa migunakeun colokan sareng panganteur USB pikeun nyadiakeun kakuatan directl


jéntré produk

spésifikasi:

Tags produk


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Warna Suhu: 3200K-7000K bohlam Wattage: 18W tegangan ngagawekeun: DC5V Caang: 1800lm bohlam Qty: 10pcs Panjang: 15.22ft / 4.64m Center dipasing: 10.6inch / 27cm (MAX) bohlam Dimensi: 1.97inch / 5cm Bahan: PC + LED

    Pakét Kalebet:

    10 X Bulbs 1 X 5V sambungan kabel USB 1 X Toel Dimmer 1 X Instruksi Instalasi



  • kategori produk