Hollywood Lighted Vanity Makeup Mirror with Lights Large Dressing Table-top Beauty Mirror

Hollywood Lighted kasombongan Makeup Eunteung kalawan Lampu ageung ganti baju Table-luhur Beauty Eunteung

5.0 out of 5 stars (69 Harita)

★ 12pcs dimmable Led bulbs,white light around 6,500k,warm light around 3,500k,adjustable lighting,a perfect gift for mom,daughter….

★ USB Outlet Port and Dimmer:USB port for elecronic device charging,

★ 10X Magnifying Mirror:Double Side Mirror(1 Side Is 10X,Another Side Is 1X),Show magnified grooming details, It could be for tracvel mirror.


  • Model Jumlah: L609
  • Kelir sadia: silver
  • jéntré produk

    spésifikasi:

    Tags produk

    Hollywood gaya kasombongan eunteung

    ondered ho

    Naha béntang kedah nganggo sapertos eunteung makeup mun makeup?

    The Hollywood makeup eunteung milih nutup lampu ka lampu poé, keur hadé nangkep darajat ngiuhan, di makeup ka mastikeun warna seragam. Tur anjeun bisa make eunteung jeung makeup dina kaayaan poék.

    aplikasi

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product2 nu

    anting Maké

    robah Baju

    Beauty Makeup

    cukuran Desain

    Hollywood Lighted kasombongan Makeup Eunteung kalawan Lampu ageung ganti baju Table-luhur Beauty Mirror1

    INNOVATIVE LED LIGHT

    The bulbs LED anyar dijieun ku BEAUTME anu leuwih énergi-hemat jeung ramah lingkungan, sarta gampang ngaganti.

    Hollywood Lighted kasombongan Makeup Eunteung kalawan Lampu ageung ganti baju Table-luhur Beauty Mirror2

    Elegan eunteung Base

    Cai mibanda spasi ka panyimpenan asesoris makeup Anjeun. Serbaguna jeung desain merenah, aya 2 palabuhan USB di sisi pikeun ngecas ponsel jeung saterusna.

    Hollywood Lighted kasombongan Makeup Eunteung kalawan Lampu ageung ganti baju Table-luhur Beauty Mirror3

    Smart Toel kontrol

    Calakan design touch dimming, nyugemakeun kedah anjeun kacaangan lampu béda dina lingkungan béda pikeun makeup.

    Desain anca nyadiakeun malah katerangan sampurna sarta kajelasan spektakuler alus teuing. Ieu Idéal pikeun aplikasi makeup di imah atawa setélan profésional!

    /hollywood-lighted-vanity-makeup-mirror-with-lights-large-dressing-table-top-beauty-mirror.html

    leuwih seueur inpo produk

    Hollywood Lighted kasombongan Eunteung

    Pikeun Awewe Jeung Girls, Gaduhan Saperti A kasombongan Eunteung Dupi Maranéhna Dream

    The Hollywood gaya makeup eunteung téh salon kelas sapotong, éta AIDS makeup profésional penting pisan pikeun béntang na artis makeup. pigura dilakukeun dina alloy aluminium kualitas luhur sarta prosés semprot rigorous na exquisite rejects sagala ngambah stitching on pigura, mun nyieun hiji pigura sampurna jeung kasampak leuwih luhur-grade na geulis.

    Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngalengkepan rutin kageulisan anjeun sampurna, paduli waktu beurang, masihan anjeun ngarasakeun béntang na impian kasombongan set. Kami yakin yén kualitas produk urang cukup kaget anjeun salami anjeun masihan kami kasempetan.

    Produk REAL makéna

    L606V (1)

    L606V (2)

    L606V (4)

    Product pack

    6063 pack

    Double corrugated paper thickened packaging > Inside thickened foam > Double packing four corner protection


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kacaangan: kacaangan adjustable

    Kakuatan: DC12V / 2a Colokkeun-di adaptor

    3 hawa Warna lampu LED: haneut lampu konéng (3200k) & lampu haneut bodas (4800k) & lampu dinten bodas (6500k)

    Ukuran Kaca: 697mm (L) * 547mm (H) / (27.44 "* 21,53");

    Ukuran produk: 720mm (L) * 120mm (W) * 565mm (H) /28.35 "* 4,72" * 22,2 ";

    Beurat eunteung: ngeunaan 9kg

    Kemasan Rincian: EPE Foam + Box Paket

    1 * makeup eunteung jeung lampu; 1 * kami nyolok-di adaptor; 12pcs dipingpin bulbs; 1 * pituduh pamaké

  • nu make FlowerdewAm

    5.0 out of 5 starsImpressed!

    January 10, 2020

    Meuli diverifikasi

     

    The first vanity I bought showed up shattered, but they sent out a replacement the next day. It was easy to set up, and pretty good size. I am very happy with it. I love the USB plugs on the side. Fits great in my powder room.

     

     

    nu make STELLA

    5.0 out of 5 starsVery happy with this purchase.

    January 23, 2020

    Meuli diverifikasi

     

    After researching vanity mirrors online and considering a custom made option, we decided on purchasing this item.
    We were nervous about receiving a broken mirror but were so surprised at the excellent packing, extremely sturdy with corner plastic guards on box to prevent damage.
    The mirror is very easy to setup, screws and screwdriver included for attaching to the base. Mirror is not heavy and very bright. The dimmer works great and the different color lighting is very nice.

     

     

    nu make Miss T

    5.0 out of 5 starsPerfect!

    January 18, 2020

    Meuli diverifikasi

     

    This mirror is AMAZING tho. The mirror packages was perfect and all the glass had protective plastic so it was perfect out of the box. I wanted the one on the stand, and the stand with the mirrored base is stunning.

     

     

    nu make Jenna

    5.0 out of 5 starsExceeded my expectations!

    October 16, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    Really love this! It was so easy to assemble and set up. It was even more beautiful then I expected and the functions exceeded my expectations! Does not look cheap or tacky. Looks very professional and has really helped me to improve my makeup since I can finally see what I am doing. Very glad I bought this!

     

     

    nu make Ashleigh F.

    5.0 out of 5 starsBeautiful Vanity Mirror

    November 23, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    OMG!!!! I’m soooooo happy with this purchase. It literally took more time to unbox it than to assemble. The packaging was superb, not one broken piece. I love the 3 different lighting shades and dimmer options. I was nervous to order it initially after reading other reviews, but I’m so glad I did. It is so worth it and I feel so fabulous as I’m applying my makeup and skincare. I did notice that the bulbs don’t unscrew, so I’m not sure if they’re replaceable or will ever need to be. The bulbs never get hot so that’s a bonus. I’d definitely recommend this mirror to anyone interested in buying one.