Hollywood Vanity Makeup Mirror Tabletop or Wall Mounted

Hollywood kasombongan Makeup Eunteung Tabletop atanapi Besar dipasang

5.0 out of 5 stars( 58 Reviews )

★ Kinds of Setting Up, Wall Mounted / Tabletop Vanity Mirror. The Makeup Mirror Is Versatile Since It Can Be Placed on A Makeup Desk or Hung on The Wall, The Legs Are Easy to Attach with The Screwdriver That Was Included.

★ Large Long Lasting Countertop / Wall Mirror. Overall Frame, Strong, Solid Feel with Metal Frame And Wooden Base, Gorgeous And Superior Reflective Mirror Built to Last with Top Quality Material,No Need to Exchange The Bulbs.

★ With Warm Light ( 4000K Color Temperature) / Daylight (6000K Color Temperature) Settings And Adjustable Brightness. Vanity Mirror Is Replaceable Design, Provide Enough Brightness to Makeup in Dark. It Is Soft and Not Dazzling.Makeup.


  • Model Jumlah: L606H
  • Kelir sadia: pérak, bodas
  • jéntré produk

    spésifikasi:

    Tags produk

    Penting kasombongan eunteung Pikeun selebriti jeung seniman makeup

    L606H

    Lamun hayang boga makeup exquisite profésional, sajaba kaahlian makeup, teras eunteung makeup profésional ieu penting pisan pikeun anjeun, sabab béntang na artis makeup profésional make eta.

    aplikasi

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product2 nu

    Earrings Wearing

    Change Clothes

    Beauty Makeup

    cukuran Desain

    wall mirror

    Témbok dipasang atawa Tabletop kasombongan Eunteung

    Nyoplokkeun dasar pisah jeung siap ngagantung lamun perlu.

    Atawa hayu eunteung connect with dasar kai keur nangtung dina meja teh.

    magnifying mirror

    10x eunteung magnification

    kalawan 1 PCS pisah 10x magnification eunteung titik kosmetik.

    Jieun makeup anjeun beuki disampurnakeun.

    Gift mirror

    Hiji kasinugrahan Unik keur Awewe jeung Girls

    Hiji kado unik pikeun jalma anu jalma pangpentingna. Pastikeun yén maranéhna bakal masihan anjeun beuki compliment.

    leuwih seueur inpo produk

    The Hollywood Style Makeup Eunteung nyaeta Salon Kelas Piece, Ieu penting Makeup Profesional Aids pikeun Star Jeung Makeup Artist.

    Pigura dijieun tina The High-Quality Aluminium Galunggung kotakna Jeung Base kayu, Sigana More High-Kelas Jeung Geulis. Masihan Anjeun A Star Yeuh Salila rutin Beauty anjeun.

    Naha Anjeun ngabutuhkeun kasombongan Eunteung kalawan Lampu Nalika Makeup?

    Lamun Anjeun hayang boga Profesional exquisite Makeup, sajaba Jieun-Up Téhnik, kasombongan Eunteung kalawan Lampu penting.

    The Makeup Eunteung kalawan proyéksi Lampu dina nyanghareupan éta Lampu Cukup, Will Teu Bentuk A KONGRES, Dina Makeup The pikeun mastikeun seragam Warna. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun Ngabéréskeun Beauty rutin anjeun sampurna.

    Produk REAL makéna

    L606 (3)
    L606 (1)
    L606 (3)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Bahan produk: Galunggung Aluminium + Kaca + ABS + Metal + Fiberboard + Mdf

    Base Bahan: kayu Base

    Pigura Bahan: Aviation - Kelas Aluminium

    Lampu Caang: adjustable, Long Pencét keur nyaluyukeun kacaangan, haneut lampu & Waktos

    Kakuatan: Colokkeun-Dina adaptor Powered: dc12V / 1A

    Led Lampu Warna: Kersa Konéng Lampu & Poé Lampu, 14pcs Dimmable Led Lampu

    Dina / Pareum: Toel sensor Pindah, Long Pencét keur nyaluyukeun kacaangan

    1.with 1 PCS pisah 10x magnification eunteung titik kosmetik

    2.with dua rupa carjer ku cara, samping sarta port carjer deui

    3.Product Diménsi: 620 * 100 * 512mm (24.41 "X3.94" X20.16 ")

    4.Frame Diménsi: 600 * 500 * 25mm (23.62 "X19.69" X0.98 ")

    5.Glass Diménsi: 589 * 3 * 489mm (23.19 "X 0,12" X 19,25 ")

    6.with 14pcs Dimmable Led Lampu

    Kemasan Rincian: Epe Foam + Box Paket

    1 * Colokkeun-di adaptor, 12V, 1A

    1 * Siapkeun Pasang Pakakas

    1 * make-up kasombongan Eunteung kalawan Lampu

    1 * 10x Magnification Double-Nyanghareupan Eunteung (1 Sisi téh 10x, lain Sisi téh 1x)

    1 * Guide pamaké pikeun Hollywood Eunteung kalawan Lampu

  • Harita

    星星  ( 58 Reviews )  4.8 / 5

     

     

     

     

    nu makeCrystal Garcia

    5.0 out of 5 starsGood

    February 5, 2020

    Meuli diverifikasi

     

    Price is great and big cute for vanity the lights are bright but I could use a but brighter but for the value amazing this is the second one I got since I had to exchange the first one the charger went out but second one works good