Hollywood Vanity Mirror, Style Makeup Mirrors with Lights, Tabletop or Wall Mounted

Hollywood kasombongan Eunteung, Gaya Makeup kaca spion ku Lampu, Tabletop atanapi Besar dipasang

5.0 out of 5 stars( 16 Reviews )

★ Smart touch sensor function,adjustable brightness lighting.warm yellow and daylight white could be convert freedem.

★ Professional makeup Mirror:Optic mirror and overall frame, the perfect size for makeup, grooming or dressing.

★ Attractive Design:Wall mounted or Tabletop disign.you could choose one as you like better.

★ Sturdy Construction and High Quality LED Bulbs – Strong, solid feel with metal frame and base, built to withstand heavy use. Gorgeous and superior reflective mirror built to last with top quality material. Non-replaced LED bulbs with 50,000 hours life span; no need to replace the bulbs.


jéntré produk

spésifikasi:

Tags produk

Hollywood kasombongan eunteung jeung lampu

33

The BEAUTME Hollywood kasombongan Eunteung teh kasombongan modern pangalaman-desain langsing jeung sleek acan glamorous nu nyadiakeun sampurna hiji, sanajan cahaya tur kajelasan cerminan eunteung punjul. Idéal pikeun aplikasi makeup iraha wae setting, imah atawa profésional-ogé pikeun ngalakukeun éta Instagram selfie sampurna!

aplikasi

BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product2 nu

anting Maké

robah Baju

Beauty Makeup

cukuran Desain

TABLETOP / témbok dipasang eunteung

Dua jenis Using- 1) Nunda eunteung makeup on méja; 2) rampak nu rror mi on thewall

L606 (1)

Paké eunteung makeup dina tabel

APPLICATIONS2

Kasombongan eunteung nongkrong dina tembok

leuwih seueur inpo produk

Profésional kasombongan Eunteung kalawan Lampu milih nutup lampu ka lampu poé, keur hadé nangkep darajat ngiuhan. Dijieunna tina pigura aluminium kualitas luhur, kuat, padet tur varnished pigura tinplate logam jeung base ngidinan ka cicing sturdy on méja. Herang pigura seamless splicing ngajadikeun eunteung leuwih luhur-grade na geulis.

14pcs dimmable led bulbs,perfect to be usded for Cosmetic,clean-shaven,Dressing and Dry Your Hair. Yellow warm lights and daylight can be adjusted as you needed,Keep your beauty always.

L606 Replace bulb (3)

LED LIGHT BULBS

Simpen listrik, fashion jeung perlindungan lingkungan.

L606 Replace bulb (2)

ALUMINUM FRAME

Aluminum frame and aluminum base,many times grinding process,make the mirror more durable and beautiful

A5

Smart Toel kontrol

1. Toel enteng ngahurungkeun / mareuman lampu lampu / dinten haneut.

2. Tahan lila noél kana nyaluyukeun kacaangan cahaya.

Produk REAL makéna

L606 (2)

L606 (3)

L606 (6)

L606 (4)

Product pack

6063 pack

Double corrugated paper thickened packaging > Inside thickened foam > Double packing four corner protection


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kakuatan: 100-240V, DC12V / 1A Colokkeun-di adaptor

    LED lampu warna: lampu konéng haneut (3200k) & lampu dinten bodas (6500k)

    Ukuran Kaca: 598mm (L) * 498mm (H) (23.54 "* 19,6");

    Ukuran produk: 600mm (L) * 180mm (W) * 530mm (H) /23.62 "* 7,08" * 20,86 ";

    Beurat eunteung: ngeunaan 5kg

    Kemasan Rincian: EPE Foam + Box Paket

  • Harita

    星星   ( 195 Reviews )  4.8 5

     

     

    nu make  Taylor Vera

    5.0 out of 5 stars Highly recommend!

    April 11, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    I looooove this vanity mirror! It’s so cute. It has light settings where you can change the lights, and it’s just a great product, especially for beginners just like myself.

     

     

     

    nu make  Jennifer Hope

    5.0 out of 5 stars Looks and works nicely.

    April 30, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    Emailed the company asking to buy more lights for this mirror. They have responded and I did receive enough bulbs to replace them all. I am more than pleased with this company and recommend them . It is a lovely mirror and I love it!!

     

     

    nu make  Brandye

    5.0 out of 5 stars Yas!!!! I love my mirror

    March 17, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    Super Frickin Cute!!!! I been through hell and high water trying to get a mirror for my vanity. Tried a different company outside of Amazon and they took a month to even attempt to deliver. We found this beauty and got it cheaper and within a few days. I do plan on going bigger but this will definitely work.

     

     

    nu make  Bernie

    5.0 out of 5 stars Beautiful vanity mirror

    August 31, 2019

    Meuli diverifikasi 

     

    I love this mirror. Makes my beauty room look like a salon. Arrived very well packaged. It was very easy to set up. Just what I envisioned.

     

     

    nu make  Denisha Cobb

    5.0 out of 5 stars Must have!!

    May 28, 2019

    Meuli diverifikasi 

     

    I absolutely love this mirror!!! It is perfect and well worth my money! I like how versatile this mirror is. I can hang it on the wall or I can let it stand on my vanity table. Also the different shades of light is perfect as well. I can do studio room or yellow light. Purchase this today too will not regret it!!