Hollywood Vanity Mirror with Led Bulbs, Tabletop or Wall Mounted Adjustable Brightness

Hollywood kasombongan Eunteung kalawan Led Bulbs, Tabletop atanapi Besar dipasang Caang adjustable

星星    ( 69 Reviews )                                                                                               
$199.99 $159.99

★ kasombongan Eunteung kalawan Lampu: 15pcs dimmable bulbs Dipingpin, 2pcs ngagantian tambahan ngarah bulbs, jeung alam na cahaya caang, terangan bodas adjustable atanapi haneut lampu konéng

★ Tabletop atanapi Besar dipasang: design pikaresepeun, méja luhureun atawa témbok Gunung install way.you bisa milih salah sakumaha anjeun resep hadé.

★ adjustable kacaangan lighting.Smart kontrol touch cahaya, dayliht bodas (6500k) / lampu haneut konéng (3200k) kacaangan .Adjustable sarta meunangkeun makeup kasombongan sampurna.

★ kayu Base kalawan Aluminium pigura alloy, kado sampurna klasik sarta professinal lighted makeup mirror.a keur gadis jeung mom.


  • Model Jumlah: L605V
  • Kelir sadia: pérak, bodas
  • jéntré produk

    spésifikasi:

    Tags produk

    22

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré produk

    pigura dilakukeun dina alloy aluminium kualitas luhur sarta prosés semprot rigorous na exquisite rejects sagala ngambah stitching on pigura, mun nyieun hiji pigura sampurna jeung kasampak leuwih luhur-grade na geulis.

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré produk

    aplikasi

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product2 nu

    TABLETOP / témbok dipasang eunteung

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product3 nu

    rofessional kasombongan Eunteung kalawan Lampu milih nutup lampu ka lampu poé, keur hadé nangkep darajat ngiuhan. Dijieunna tina pigura aluminium kualitas luhur, kuat, padet tur varnished pigura tinplate logam jeung base ngidinan ka cicing sturdy on méja. Herang pigura seamless splicing ngajadikeun eunteung leuwih luhur-grade na geulis.

    15pcs dimmable bulbs dipingpin, sampurna bisa usded pikeun kosmetik, beresih-shaven, ganti baju jeung garing anjeun Hair.Yellow haneut lampu na terangan bisa disaluyukeun anjeun diperlukeun, Simpen kageulisan anjeun salawasna.

    Makeup Eunteung kalawan Lampu

    Sampurna Lighted kasombongan Eunteung pikeun Anjeun

    Pikeun Awewe Jeung Girls, Gaduhan Saperti A kasombongan Eunteung Dupi Maranéhna Dream

    Profésional kasombongan Eunteung kalawan Lampu milih nutup lampu ka lampu poé, keur hadé nangkep darajat ngiuhan. Dijieunna tina pigura aluminium kualitas luhur, kuat, padet tur varnished pigura tinplate logam jeung base ngidinan ka cicing sturdy on méja. Herang pigura seamless splicing ngajadikeun eunteung leuwih luhur-grade na geulis.

    Tabletop / Besar dipasang Eunteung kalawan Lampu:

    15pcs dimmable bulbs dipingpin, sampurna bisa usded pikeun kosmetik, beresih-shaven, ganti baju jeung garing anjeun Hair.Yellow haneut lampu na terangan bisa disaluyukeun anjeun diperlukeun, Simpen kageulisan anjeun salawasna.

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product4 nu

    LED Lampu Bulbs

    Simpen listrik, fashion jeung perlindungan lingkungan.

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product5 nu

    Aluminium kotakna / kayu Base

    Aluminium bingkai sarta base kai, sababaraha kali proses grinding, nyieun eunteung leuwih awét sarta geulis

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product6 nu

    Smart Toel kontrol

    1. Toel enteng ngahurungkeun / mareuman lampu lampu / dinten haneut.

    2. Tahan lila noél kana nyaluyukeun kacaangan cahaya.

    Produk REAL makéna

    L605 (7)
    L605 (6)
    L605 (5)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • LED lampu warna: lampu konéng haneut (3200k) & lampu dinten bodas (6500k);

    Pigura Bahan: Aviation - aluminium kelas, basa kai

    Kakuatan: DC5V / 2a Colokkeun-di (110-240V)

    ukuran:

    Ukuran Kaca: 389mm (L) * 489mm (H) / (15.31 "* 19,25");

    Produk Diménsi: 420mm (L) * 100mm (W) * 512mm (H) (16.5 "* 3,94" * 20,156 ");

  • Harita

    星星        ( 69 Reviews )  4,8  5

     nu make   Juan

     

    星星   ngajadikeun senang pamajikan

    Agustus 15, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    Kuring dibeuli eunteung ieu pamajikan abdi. manéhna terus complaining ngeunaan lakukeun makeup nya di kamar mandi kami nyebutkeun cahaya ieu ki sunda. manehna boga di dina rak luhur mandi urang sangkan manehna teu kudu mindahkeun makeup dirina nyetél tur pisan senang. dieu sababaraha poto ti setelan tapi ulah ngabejaan pamajikan kuring Kuring nyandak poto eta. manehna bakal jadi geulis kesel aréa nya éta moal Instagram siap. Abdi ogé kawas pikeun nambahkeun, abdi bakal moal ngomong téh kumaha oge manehna boga masalah pindah ka ruang tamu mun ngalakukeun makeup nya jeung nonton TV nalika Kuring keur ngalakukeun nepi mandi ramah-travel.

     

     

    nu make   Elizabeth

     

    星星   I seriously Love this mirror

    August 19, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    I recently redid my makeup setup and wanted a mirror like you see all the beauty gurus use, but I sadly am not rolling in cash to buy a $700 makeup mirror. I had low expectations for this mirror I must admit. I never buy products on Amazon unless they have many reputable reviews. This mirror was just too good of a deal, so I gave it a shot. It was packaged well, nothing broken, and easy to set up. I LOVE this mirror y’all. Sure its not as big as I’d like, but it gets the job done for me. It is very bright and I love that you can adjust the shade and brightness. The two extra bulbs are also a perk. If you enjoy makeup and want to pretend you are a beauty guru on a budget- this mirror would be great for you.

     

     

    nu make   Natalie H

     

     

    星星   Great Mirror

    August 19, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    My mirror arrived yesterday and when I opened it I was surprised at how well it was packaged. They thought of everything when it came to directions. At first, when reading the directions I noticed I was going to need a screw driver, however, after opening all of the packaging I noticed that one was provided! Very easy to put together and works great. I used it this morning and it was so much nicer than having a smaller makeup mirror.

    Edit – the mirror is bright enough for me, I use the dim function on the warm setting often, especially in the mornings while getting ready for work.

     

     

    nu make   Jenn

     

     

    星星   superb

    August 9, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    it is very easy to install ( i just have to connect the stand). two diff lights, white and yellow. the size isnt too big or too small. Perfect for me!!