Large Hollywood Vanity Mirror, Tabletop or Wall Mounted with a 10X Magnification Mirror

Badag Hollywood kasombongan Eunteung, Tabletop atanapi Besar dipasang ku 10x Magnification Eunteung

5.0 out of 5 stars ( 40 Reviews )

★  his mirror has two settings for warmlight and daylight.simply turn on/off the light up mirror and adjust the brightness by touching the sensor switch on the screen, long press to adjust the brightness.memory function makes this lighted mirror return to the same brightness it was on before being switched off.

★   vanity mirror is replaceable design, therefore you could replace the led bulbs anytime.Bulbs provide enough brightness to makeup in dark. It is soft and not dazzling.

★   long lasting countertop/wall mirror – optic mirror and overall frame,strong, solid feel with metal frame, gorgeous and superior reflective mirror built to last with top quality material.


  • Model Jumlah: L606V
  • Kelir sadia: silver
  • jéntré produk

    spésifikasi:

    Tags produk

    Penting kasombongan eunteung Pikeun selebriti jeung seniman makeup

    Badag Hollywood kasombongan Eunteung, Tabletop atanapi Besar dipasang ku 10x Magnification Mirror1

    Desain anca nyadiakeun malah katerangan sampurna sarta kajelasan spektakuler alus teuing. Ieu Idéal pikeun aplikasi makeup di imah atawa setélan profésional!

    aplikasi

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product2 nu

    anting Maké

    robah Baju

    Beauty Makeup

    cukuran Desain

    TABLETOP / témbok dipasang eunteung

    Dua jenis Using- 1) Nunda eunteung makeup on méja; 2) rampak nu rror mi on thewall

    ED MIRROR5

    Paké eunteung makeup dina tabel

    Badag Hollywood kasombongan Eunteung, Tabletop atanapi Besar dipasang ku 10x Magnification Mirror2

    Kasombongan eunteung nongkrong dina tembok

    LED lampu sumber dua warna suhu

    Gampil pindah antara lampu haneut tur Waktos

    Badag Hollywood kasombongan Eunteung, Tabletop atanapi Besar dipasang ku 10x Magnification Mirror3
    ED MIRROR5

    3200K lampu haneut

    Waktos 6500K

    leuwih seueur inpo produk

    Kasombongan Eunteung kalawan Lampu, Hollywood Lighted Eunteung kalawan Dimmer, Tabletop atanapi Besar dipasang kasombongan Makeup ganti baju Eunteung

    eunteung dijieunna tina pigura aluminium kualitasna alus sarta base kai. Herang pigura seamless splicing ngajadikeun eunteung leuwih luhur-grade na geulis.

    Naha béntang kedah nganggo sapertos eunteung makeup mun makeup?

    proyéksi lampu dina nyanghareupan éta cukup lampu, moal ngahasilkeun kalangkang, dina makeup ka mastikeun warna seragam.

    Eunteung makeup dijieunna tina pigura aluminium kualitasna alus sarta base kai. Herang pigura seamless splicing ngajadikeun eunteung leuwih luhur-grade na geulis. Paling geulis anjeun, sia ngabogaan.

    Lemes cahaya, teu sorotan, gampang makeup Sakuliling tipe distribution tiasa lampu eusian pinuh. Témbongkeun paling geulis anjeun.

    12 bulbs LED sadia di haneut pilihan lampu / terangan, dimmable kalayan fungsi memori.

    Dirancang pikeun duanana tabletop na témbok dipasang setups.

    BEAUTME- Attentively saksama sangkan unggal jéntré ngeunaan product6 nu

    Smart noel layar kontrol

    Ketok pikeun pindah sumber lampu, pencét panjang keur nyaluyukeun kacaangan lampu

    APPLICATIONS4

    10x MAGNIFICATION

    Hal ieu dilengkepan 1 PCS pisah 10x magnification eunteung titik kosmetik. nyieun makeup anjeun beuki disampurnakeun.

    APPLICATIONS5

    AN unik kado for awewe jeung katresna

    Hiji kado unik pikeun jalma anu jalma pangpentingna. Pastikeun yén maranéhna bakal masihan anjeun beuki compliment.

     

    Produk REAL makéna

    L606V (1)

    L606V (2)

    L606V (3)

    Product pack

    6063 pack

    Double corrugated paper thickened packaging > Inside thickened foam > Double packing four corner protection


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Caang lampu: Caang adjustable

    Gaya: Besar dipasang atawa Tabletop kasombongan Eunteung

    Produk Diménsi: 520 * 100 * 612mm (20.47 "x3.94" x24.09 ")

    Pigura Ukuran: 500 * 600 * 25mm (19.69 "x23.62" x0.98 ")

    Ukuran Kaca: 489 * 589 * 3mm (19.25 "x 23,19" x 0,12 ")

    Pakét Ukuran: 650 * 110 * 565mm (25.59 "x4.33" x22.24 ")

    Beurat: 3.8kg / 8.38lb

    Kemasan Tipe: EPE Foam + Box Paket

  • nu make Sheray

    5.0 out of 5 starsLove it

    December 2, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    I bought this vanity mirror for my preteen daughters birthday. I was a bit worried that it might be to small. Since there weren’t that many reviews I was also worried about the quality. I’m so impressed with this mirror it is a good size and exactly what I was looking for. It arrived nicely packaged in perfect condition. There are two outlets the back/side, I chose to mount it on the wall and my daughter loves it. I’m so pleased with my purchase!

     

     

    nu make Lily

    5.0 out of 5 starsMirror mirror on the wal

    September 9, 2019

    Meuli diverifikasi

     

    I wanted a Hollywood mirror for my vanity without having to spend a fortune and this one fits the price. The mirror came VERY well packaged I must say, no flaws or defects that I am aware of. Installation was very easy (a screwdriver was even provided for it). It was slightly smaller than I was expecting but the size does fit the description and it is bigger than some of the other vertical mirrors I was looking at.

     

     

    nu make Smihajlovich

    5.0 out of 5 starsI definitely recommend getting this.

    February 2, 2020

    Meuli diverifikasi

     

    I love love this mirror!! It’s beautiful